• TEPROSTROJ.COM bannery nová série majáků 874x245px ver.1.0
  • TEPROSTROJ.COM bannery lankové a laserové senzory 874x245px ver.1.0
  • TEPROSTROJ.COM bannery ukosené ovládací boxy 874x245px ver.1.0

Produkty

Zvukotěsné kabiny

Na základě požadavků zákazníka jsme schopni dodat zvukotěsné kabiny, pokud to nenaruší jejich bezpečnost a funkčnost. Naší silnou stránkou je realizace řešení na klíč umožňujících kontrolovat a zvukově izolovat provozovaná zařízení. Kabiny chrání obsluhu před hlukem a odletujícími šponami během provozu zařízení. Díly použité konstrukci kabiny splňují nejpřísnější kritéria týkající se zvukotěsnosti / absorpce hluku, mechanické odolnosti a minimalizace dopadů na životní prostředí. Kabiny mohou být osazeny dveřmi s ručním nebo pneumatickým otevíráním a kukátky nebo kontrolními okénky. Kovové části dveří a oken jsou vyrobeny z eloxovaného hliníku. Zvukotěsné kabiny pro oplocení strojů

 

Zvukotěsné kabiny pro oplocení strojů

Naše technické oddělení je schopno doporučit zákazníkovi nejvhodnější řešení
podle druhu hluku a skutečné hladiny dB. Naše zvukotěsné panely jsou tvořeny vnější konstrukcí z galvanizované oceli opatřené nátěrem a perforovanou vnitřní přepážkou. Zvukotěsnosti je docíleno použitím izolační vrstvy z minerálních vláken o vysoké hustotě.

Tento systém zaručuje vysokou úroveň zvukotěsnosti. Všechny panely mají rozteč 1000 mm a tloušťku 50, 80 a 100 mm. Údaje o zvukotěsnosti byly měřeny ve výšce 1 m a vzdálenosti 1 m od stěny, při zcela zavřených dveřích. Údaje pro různé tloušťky panelů:

50 mm = 24 dB (A) Leq 80 mm = 29 dB (A) Leq 100 mm = 31 dB (A) Leq

  Zvukotěsné kabiny pro oplocení strojů
Zvukotěsné kabiny pro oplocení strojů Zvukotěsné kabiny pro oplocení strojů

 

 

Kontaktní formulář